Esbjerg Galvanoindustri ApS
Den økonomiske og miljø-venlige løsning.

Service

Vi tilbyder alt fra el galvanisering til el polering

Grundet vores mange års erfaring og ekspertise har vi kompetencerne og udstyret til at tilbyde alt fra el galvanisering til el polering.

Vi har kapaciteten til at klare alle typer projekter. 

Vores mest hyppige services inkluderer:

  • El galvanisering
  • Bejdsning
  • El polering

 

Står du med et projekt, som kræver en speciel form for behandling? Så kan vi garanteret også klare det for dig. Benyt kontaktformularen til højre, så vi kan sende et gratis og uforpligtende tilbud ud til dig hurtigst muligt. Så sender vi et gratis og uforpligtende tilbud til dig.

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

El Galvanisering

El galvanisering, eller elektrogalvanisering er en effektiv form for galvanisering. Materialet sænkes ned i et kar, hvor der er en zinkholdig væske. Ved hjælp af strøm, der føres gennem denne væske frigøres zinken, hvorefter den klæber sig fast til materialet. Dette resulterer i et el galvaniseret produkt, som er holdbart og modstandsdygtigt.

Vi er en ISO 9001:2015 certificeret virksomhed. Kontakt os idag og få et uforpligtende tilbud på din opgave.

Bejdsning

Med bejdsning udfører vi en overfladebehandling med et middel der er stærkt, hvilket gør at det går ind i overfladen på materialet. Her bruger man typisk en stærk syreblanding. Det typiske formål med bejdsning er, at genoprette materialets korrosionsbestandighed efter at det er blevet bearbejdet. Det kan f.eks. være jernafsmitning fra klipning, betydelige oxidlag efter svejsning, eller andet, som alt sammen fjernes helt efter en bejdsning.

Vi er en ISO 9001:2015 certificeret virksomhed. Kontakt os idag og få et uforpligtende tilbud på din opgave.

El Polering

Elektropolering, eller el polering, er en effektiv måde, at gøre overflader på rustfrit stål glatte og blanke. Dette er en meget attraktiv metode, da det giver et flot resultat og er meget effektivt. Efter en el polering er der en mindsket risiko for rust, materialet er meget rengøringsvenligt og derudover bliver materialet meget holdbart overfor slid.

Vi er en ISO 9001:2015 certificeret virksomhed. Kontakt os idag og få et uforpligtende tilbud på din opgave.